ISCC

Suntem partenerul dvs. atunci când vine vorba de o colectare fiabilă și de eliminarea ecologică a uleiului de gătit sau a grăsimilor uzate în toată Romania.

Pentru aceasta, oferim clienților noștri din industria gastronomică și hotelieră un pachet complet de servicii, care garantează o colectare ușoară și curată, un serviciu de ridicare de încredere și o eliminare profesională și conformă a uleiului de gătit uzat.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri soluții fiabile, care nu sunt doar fezabile, ci mai presus de toate igienice. Un exemplu care ilustrează această motivație este coșul de gunoi de grăsimi Gastrofilter pe care l-am proiectat noi înșine.

Autodeclarație ISCC-UE

Prin semnarea contractului cu Gastrofilter, autodeclarațiile aplicabile clientului, așa cum sunt publicate pe site-ul web https://www.gastrofilter.ro/iscc, se aplică pe durata contractului. În cazul în care clientul nu face obiecții cu până la douăsprezece zile înainte de sfârșitul fiecărui an calendaristic, autodeclarațiile vor fi confirmate pentru anul următor.

 

Descarcă declarația ISCC